Natasha Hoare
M
M
Natasha Hoare

Natasha Hoare is Curator bij Witte de With Center for Contemporary Art sinds 2014. Ze heeft een MA in Curating van Chelsea College of Art and Design, Londen, en een BA in Engelse Literatuur van Edinburgh University. Projecten met Witte de With omvatten Art In The Age Of...Energy and Raw Material, Art In The Age Of...Asymmetrical Warfare, NO HUMANS INVOLVED door Howdoyousayyaminafrican, Relational Stalinism - The Musical door Michael Portnoy, en Para | Fictions door Oscar Santillan, Lucy Skaer en Laure Prouvost.

Voor zij bij Witte de With kwam werkte ze als assistent curator bij de afdeling beeldende kunst van de 5e Biënnale van Marrakech (2014) en voor On Geometry and Speculation, een parallel project van de 4e Biënnale van Marrakech (2012). Daarvoor was zij Studio Manager voor kunstenaar Mark Wallinger, Special Projects Manager voor kunstenaar Shezad Dawood.

Natasha is auteur van Curating Now, een boek met interviews met internationale curatoren gepubliceerde door Laurence King in 2015, and schrijft regelmatig voor Ibraaz, The Gourmand, ExtraExtra, Elephant Magazine, en Saatchi publicaties.