In september van dit jaar heropenen we MELLY via een TRANSITIE-programma. We vragen ons af wat het betekent om weer samen te zijn, op afstand, in MELLY? Hoe navigeren we en delen we onze gedachten, ideeën en gevoelens samen en los van elkaar?

'The Already Not-Yet – Becoming Collective' is een voorzichtige verkenning van 'engagement' en hoe we onze realiteiten kunnen delen in tijden van verval. Hoe kunnen we verschillende relationele banden creëren om de notie van collectieven niet als een reeds bestaande sociale structuur te benaderen, maar als een leerproces dat actief in een context wordt geplaatst.

Kunstenaars Jeanne van Heeswijk en Joy Mariama Smith zijn te gast in MELLY, als onderdeel van een live-evenement georganiseerd door PUBLICS, Helsinki. Dit evenement wordt gehouden om te beginnen met het ontwikkelen en mogelijk maken van een reeks participatieve testsites en publieke scenario's om vast te stellen en ons voor te stellen hoe we samen leven en een collectieve toekomst kunnen definiëren.

Registratie: 8 deelnemers
Georganiseerd met PUBLICS en Another Academy