In september van dit jaar heropenen we MELLY via een TRANSITIE-programma. We vragen ons af wat het betekent om weer samen te zijn, op afstand, in MELLY? Hoe navigeren we en delen we onze gedachten, ideeën en gevoelens offline?

Voor het derde evenement When Art Becomes Active op 12 september zullen Chanel Vyent en Evelyn Bakker ons begeleiden bij een online/offline ervaring, en bij een dialoog in dans. De voorstelling begint individueel en eindigt collectief, in de fysieke ruimte van MELLY, en de ruimtes tussenin. Dit evenement lanceert een TikTok-stijl tutorial, samengesteld en uitgevoerd door Chanel Vyent en Evelyn Bakker. De video wordt de laatste twee weken van september in MELLY afgespeeld en is te zien op deze website.

When Art Becomes Active is een evenement onder leiding van Collective Learning Fellow Ban Tawfiq. Zij schrijft:

De afgelopen maanden is de wereld gebombardeerd door Covid-19 en hebben we massaal troost en een uitlaatklep online gevonden. Maar naarmate de tijd verstrijkt, stellen de regels ons in staat om langzaam maar zeker weer offline te gaan.

TRANSITIE PROGRAMMA

Gedurende de eerste drie weken zal MELLY muziek en live dans optredens organiseren, georganiseerd door onze Collective Learning Fellows Tyler Calister en Ban Tawfiq. Het TRANSITIE-programma wordt afgesloten met een KEYNOTE-lezing van Silvia Federici over de samenhang tussen gezondheid en politieke crisis, gemodereerd door iLiana Fokianiki.