Bij de tentoonstelling Tris Vonna-Michell is een 7 inch limited edition vinyl single uitgebracht, getiteld Tall Tales and Short Stories.

SIDE A:

Finding Chopin: In Search of Holy Quail is een poging van de kunstenaar vat te krijgen op de diefstal van een aantal objecten uit een van zijn tentoonstellingen. De voorwerpen maakten onderdeel uit van Down the Rabbit-Hole (2006-2007). Met de 7″ editie probeert Vonna-Michell de gestolen voorwerpen in een verbale vorm te reconstrueren. Een van de weinige voorwerpen die niet werd gestolen was een kookwekker, gebruikt om de tijdsduur van de performances vast te stellen. Tijdens het opnameproces werd de kookwekker nogmaals gebruikt om de duur van het verhaal te beperken tot een maximum van een 45rmp track. Hiermee krijgt de opname een dwingende urgentie omdat de kunstenaar zichzelf oplegt het verhaal te vertellen voordat de wekker afgaat.

SIDE B:

Dit geluidswerk presenteert elf verklaringen van een afvallige Sovjetonderdaan op zoek naar een huurwoning in Londen. Het gesprek vond plaats gedurende de hele nacht van 23 september 1982 en werd opgenomen op verschillende elektrische meersporen Revox taperecorders. Wat begon als een kort gesprek verandert in een urenlange zenuwslopende en vermoeiende ervaring voor alles en iedereen betrokken…
Het betreft live opnamen die niet bewerkt zijn.