“Identity is formed and transformed continuously in relation to the ways in which we are represented or addressed in the cultural systems which surround us.” — Stuart Hall

Wees welkom tijdens de eerste SESSIE van 2020, die ervaringen opent over migratie, identiteit en de kunst van het schrijven. In dit uur worden we vergezeld door twee gasten, verhalenverteller Melanta Ayon en singer-songwriter Marinella Iezzi, die beide performances zullen geven, hun persoonlijke verhalen zullen delen en open staan voor gesprek. Deze SESSIE richt zich op persoonlijke reflectie en delen als een belangrijke manier om verbinding te maken en het voortdurende spektakel van de 'ander' uit te dagen.

Het spektakel van de ‘ander’ is een driedelige serie geïnspireerd door Stuart Hall en zijn bewerkte bloemlezing Representation (1997). Tijdens de serie zal dit boek te koop zijn in de MELLY boekwinkel.

SESSIES zijn maandelijkse evenementen georganiseerd in MELLY en gebaseerd op collectief leren, waarbij ‘expertise’ wordt ontsloten door middel van conversatie, performance, muziek, kunst, boeken en verbindingen met de buurt. Iedereen die geïnteresseerd is in delen en die het leuk vindt om vanuit verschillende perspectieven te leren, is welkom.

—Ondersteund door

De activiteiten in MELLY worden ondersteund door Stichting Droom en Daad.