“Identiteit wordt gevormd en continu veranderd in relatie met de manieren waarop we gerepresenteerd worden in de culturele systemen om ons heen.” — Stuart Hall

Je bent uitgenodigd voor de derde SESSIE van 2020, die ervaringen opent over identiteit en de kunst van het schrijven. In dit speciale twee uur durende programma zijn we verheugd om meerdere deelnemers van het gesproken woordcollectief A Mic of One's Own, dat is geïnitieerd door het centrum van Rotterdam voor het geschreven woord, The Writers Guide to The Galaxy, te verwelkomen. Deze SESSIE blijft onze focus op persoonlijke reflectie en delen, als een belangrijke manier om verbinding te maken en het voortdurende spektakel van de 'ander' uit te dagen.

‘The Spectacle of the ‘Other’ is een driedelige serie geïnspireerd door Stuart Hall en de bewerkte bloemlezing Representation (1997). Tijdens de serie zal dit boek te koop zijn in onze MELLY boekwinkel.

SESSIES zijn een reeks van maandelijkse events die gebaseerd zijn op het collectief leren initiatief in MELLY, waar ‘expertise’ wordt gedeeld via conversatie, performance, muziek, kunst, boeken en de verbindingen met de buurt. Iedereen die geïnteresseerd is in het delen en leren van én over verschillende kunstdisciplines is welkom om deze serie bij te wonen.

—Ondersteund door

De activiteiten in MELLY worden ondersteund door Stichting Droom en Daad.