Stichting Keti Koti Tafel nodigt je van harte uit om aan te sluiten bij de Keti Koti tafel dialogen op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019.

De Stichting Keti Koti Tafel is in 2012 in het leven geroepen om de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863 te verbreden naar alle Nederlanders. In het bijzonder witte Nederlanders kennen dit verleden en de gevolgen daarvan vaak niet en zien dit niet vanzelfsprekend onder ogen.

De Keti Koti dialogen worden gehouden door koppels en gefaciliteerd door Mercedes Zandwijken (Initiatiefnemer Keti Koti Tafel) of Machiel Keestra (filosoof en diversity officer department of Science van de UVA). De locatie is aan een tafel in MELLY op de begane grond bij Witte de With Center for Contemporary Art. Een dialoog gesprek duurt in totaal 3 kwartier. Na afloop van het dialoog gesprek worden de aanwezige toehoorders gedurende een kwartier in de gelegenheid gesteld om mee te praten. Daarna geeft u het stokje door aan het volgende koppel.

14 koppels zullen deze twee dagen de tafel vullen. Publiek is welkom van 11:00 tot 18:00 om te luisteren naar deze gesprekken. Daarnaast hebben we voor beide dagen twee keer 30 minuten beschikbaar voor open aanmeldingen voor sprekers, waar in totaal 4 koppels nog een gesprek aan tafel kunnen hebben. Zou jij willen deelnemen in een gesprek met Mercedes Zandwijken of Machiel Keestra en een gesprekspartner? Meld je dan aan bij [email protected].