Kunstenaar en componist Ari Benjamin Meyers en Witte de With Center for Contemporary Art zijn op zoek naar musici / performers die een instrument kunnen bespelen / denkers die een sterke interesse of achtergrond hebben in de muziek. Bij voorkeur beheersen sollicitanten een instrument of kunnen zij muzieknoten lezen, staan ze open voor zingen, en zijn ze in het algemeen geïnteresseerd in performance. Alle instrumenten zijn welkom.

Aanmelden? Stuur een CV, korte motivatie en links naar eerder werk (indien beschikbaar) naar [email protected] voor vrijdag 30 juni 2017. Let op: woon je te ver weg om langs te komen voor een auditie? Stuur dan een video-sollicitatie.

Tijdens de audities worden sollicitanten uitgenodigd om een korte solo of een solo-performance te presenteren. Sollicitanten moeten in ieder geval beschikbaar zijn voor de Kunsthalle for Music tentoonstelling bij Witte de With in januari en februari 2018, evenals tijdens de repetities in de aanloop naar de opening. Leden van het Kunsthalle for Music ensemble ontvangen een vergoeding voor de repetities en performances tijdens de tentoonstelling.

Kunsthalle for Music komt tot stand in opdracht van Witte de With Center for Contemporary Art (Rotterdam) en Spring Workshop (Hong Kong). An exposition, not an exhibition door Ari Benjamin Meyers vond plaats bij Spring Workshop (11 maart t/m 1 april 2017). Daarna volgt het congres Music Is Not! bij Witte de With (26 - 27 mei 2017), toewerkend naar een tentoonstelling met een serie nieuwe werken in opdracht, eveneens bij Witte de With (opening 25 januari 2018).