Vindt u het een mooie gedachte dat ook volgende generaties kunnen genieten beeldende kunst? Dan is het wellicht iets voor u om (een deel van) uw erfenis na te laten aan ons instituut.

U kunt bijdragen aan de toekomst van deze culturele instelling door ons in uw testament op te nemen. We beschikken over een ANBI-status en vallen onder de Geefwet. Daardoor komt uw erfenis volledig ten goede aan de door u gekozen bestemming.

Mede dankzij de financiële steun uit nalatenschappen kunnen wij onze programmering voortzetten. Ook u kunt daar op een persoonlijke en bijzondere manier aan bijdragen. Zodat ook generaties na u de waarde van cultuur ontdekken, zich laten inspireren, ontroerd raken en zich verwonderen.

Wat is er belangrijk om te weten als u een culturele instelling in uw testament opneemt? Welke verschillende manieren zijn er om iets na te laten? We bespreken graag uw wensen en vragen in een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

Sarah van Overeem
+31 (0)10 411 01 44
[email protected]

Ik was hier

Wij zijn aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie. Op ikwashier010.nl vind je meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen.