Hygiëne- en voorzorgsmaatregelen voor uw bezoek

In voorbereiding op de heropening van ons instituut zijn uitgebreide hygiëne- en voorzorgsmaatregelen getroffen om bezoekers en personeel te beschermen volgens de normen van de RIVM en de Museumvereniging.

Het totale aantal bezoekers dat in de huidige tentoonstellingen wordt toegelaten is beperkt tot 35 personen, zodat de minimale afstand van 1,5 m kan worden aangehouden.

Bezoek ons alleen als u zich gezond voelt en neem de volgende hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht tijdens uw bezoek:

Houd afstand en volg de instructies ter plaatse.

Bezoek ons instituut alleen of samen met mensen met wie u een huishouden deelt. Houd altijd een minimale afstand van 1,5 m tot andere bezoekers en vermijd direct fysiek contact. Volg de instructies ter plaatse om een vlot en veilig bezoek voor iedereen te garanderen.

Handen wassen en desinfecteren

Was uw handen bij binnenkomst minstens 20 seconden lang met zeep en gebruik ook regelmatig onze desinfectiedispensers, die in het hele gebouw staan opgesteld.

Hoest en nies etiquette

Hoest of nies alsjeblieft in uw elleboog, niet in uw handen.

Hygiëne

Om te voldoen aan de huidige hygiënenormen ter plaatse worden de toiletten en de oppervlakken met een hoog gebruik tijdens de openingsuren meerdere keren gereinigd en gedesinfecteerd.

Nuttige informatie ter plaatse

Betaling

Betaling ter plaatse is alleen mogelijk met pin of kaart, geen contant geld.

MELLY

MELLY's café en boekhandel zijn geopend voor bezoekers tijdens dezelfde openingsuren als de tentoonstellingen. Volg de instructies ter plaatse om een vlot en veilig bezoek voor iedereen te garanderen.

Toiletruimte

Er is één toilet beschikbaar dat zich op de begane grond bevindt.

Vragen & suggesties

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze aan onze medewerkers stellen, of contact met ons opnemen via e-mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)10 4110144.