Voor de vierde FELLOW SESSIES in MELLY nodigen we Stichting Vocalsz uit, opgericht door Jimmy Von Vocalsz. Stichting Vocalsz werkt samen met jonge opkomende artiesten die ze begeleiden door middel van workshops en door ze een mogelijkheid te geven om op te treden in Rotterdam.

Samen met Stichting Vocalsz hebben we drie artiesten uitgenodigd om in MELLY op te treden. Ze worden persoonlijk door Jimmy, als zangcoach, begeleid. Na de optredens is er tijd om met de artiesten na te praten en is er mogelijkheid om Jimmy en zijn stichting beter te leren kennen.

Programma

Vivecka

Een zangeres die iedereen weet te raken met haar rauwe stem. Door haar eigen twist toe te voegen aan bestaande nummers creëert ze haar eigen stijl.

Matt Bonilla

Een zanger die naast zijn muziekstudie, ook zijn dromen als muzikant najaagt met zijn loop-station, een instrument waarmee je melodieën kan laten herhalen.

The Joy Choir

Een gospel koor dat al langere tijd optreed, maar pas sinds kort onderdeel is van Stichting Vocalsz.

Dus kom vooral genieten van de muziek en het belangrijkst, breid tijdens de avond je netwerk uit, samen met Stichting Vocalsz en de artiesten.

—Ondersteund door

De activiteiten in MELLY worden ondersteund door Stichting Droom en Daad.